Breng de essentie van jouw stijl tot leven in elk hoek.

Werkwijze

Laat alles samenvallen als een perfect op elkaar afgestemde algehele beleving.

Hoe ga ik te werk?

Elk project is uniek en wordt door Karin van der Meer op een persoonlijke manier vormgegeven. “Ik luister, adviseer en ontwerp, zodat jij je volledig thuis voelt in je nieuwe interieur!” Of het nu gaat om advies voor één specifieke ruimte, het gehele huis, een deel van je bedrijf, of zelfs het volledige bedrijfspand, ik sta klaar om je te inspireren!

Het interieuradvies omvat diverse mogelijkheden, variërend van een adviesgesprek tot een volledig uitgewerkt concept. Afhankelijk van jouw interieurwensen en dromen doorlopen we de volgende stappen:

1. In een eerste gesprek bespreken we uitgebreid jouw interieurwensen en dromen.

2. Met deze wensenlijst ga ik aan de slag om een sfeervol interieurontwerp voor je te creëren.

3. Tijdens het tweede gesprek presenteer ik dit ontwerp.

4. Eventuele aanpassingen worden verwerkt in een tweede ontwerp. Het definitieve ontwerp kan ik voor je uitwerken in een 3D-visualisatie en aangevuld worden met een shoppinglijst.

5. Daarbij bied ik de mogelijkheid om de uitvoering van het ontwerp uit handen te geven, waarbij je volledig of gedeeltelijk ontzorgd wordt. De keuze is aan jou!

Be inspired, enjoy living!

Het Interieuradvies

Ik heb een grote passie voor het creëren van prachtige interieurs! Het is voor mij van essentieel belang dat mensen zich gelukkig voelen in hun leefomgeving. Daarom zet ik me altijd in voor een warm en sfeervol resultaat, volledig afgestemd op jouw persoonlijke interieurvoorkeur of de stijl van jouw bedrijf.

Voor jou als particulier heb ik een aantal interieuradvies-pakketten samengesteld. Per pakket kan het advies aangevuld worden met verschillende modules zoals productenlijst, meubelontwerp, stylen van de ruimte, enz.  Een interieuradvies is al mogelijk vanaf €289,-.

Als het om een zakelijke opdracht gaat stel ik een passende, op maat gemaakte, offerte samen.

Mocht je een kijkje willen nemen in de lijst met mogelijkheden of wil je een zakelijke offerte laten maken? Neem dan gerust contact met mij op en ik stuur je geheel vrijblijvend de gerichte informatie toe.

Interieuradvies vanaf €289 

Interieuradvies

Wil je me inschakelen voor een mooi project? Of meer informatie?
Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

2 + 11 =

Bedrijf

Bedrijfsgegevens

BTW.  NL180717418B02
KVK. 24435335

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy

Contact

Kantooradres

Braassemermeer 44
2993 PM Barendrecht

Social

Volg me op social media