Wat andere klanten vertellen over Enjoy Inhouse Design

Reviews

Ik heb een diepe passie voor het creëren van prachtige interieurs! Het is voor mij van groot belang dat mensen zich gelukkig voelen in de ruimte waarin ze verblijven. Hieronder vind je enkele reacties van tevreden klanten.

We wilden graag de benedenverdieping en met name de keuken flink aanpakken. Aangezien we niet precies wisten hoe/wat Karin gevraagd ons te adviseren. Karin heeft ons echt super geholpen. Stap voor stap met haar het hele plan besproken, wat wijzigingen hier en daar. Uiteindelijk lag er een goed doordacht plan en kon de verbouwing beginnen. Door haar enthousiaste begeleiding en hulp ook tijdens de verbouwing hebben we nu een fantastisch eindresultaat. Super blij zijn we met onze nieuwe woonkamer/keuken/hal! Dankjewel Karin voor je enorme inzet, hulp en goede tips!

Bianca Backx & Jos Veldtscholt

Karin heeft voor onze nieuwbouwwoning de woonkamer en keuken ontworpen. Na het kennismakingsgesprek, heeft ze voor ons een prachtig 3-D ontwerp gemaakt wat precies aansloot op onze wensen en onze verwachtingen heeft overtroffen. Karin is creatief, flexibel en erg behulpzaam en zelfs een aantal maanden na het maken van het ontwerp konden wij nog bij haar terecht met vragen en hulp bij het shoppen. Dank voor je hulp en toffe ontwerp, we zijn nu de woning is opgeleverd erg trots op het resultaat!

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Laurens van Boesschoten

Super interieuradvies van Karin van der Meer gekregen. Karin dacht mee + ze kwam met goede en originele adviezen op gebied van kleur en (her) inrichting van onze woonkamer. We kregen een beter idee van de mogelijkheden. Het interieuradvies vormde de basis voor onze beslissingen. Aan de hand van het advies konden we snel en goed tot de realisatie over gaan. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Nynke Sutherland

Karin heeft al diverse keren voor ons ontworpen en telkens met een super mooi resultaat! Ze heeft goede en frisse ideeën en luistert heel goed naar wat je wilt, echt een topper! Dankzij haar is ons monumentale pand een echt thuis geworden.

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid en Waarde.

Wouter & Yvonne Gorter

“In ons eerste gesprek met Karin kwamen we al gauw tot de conclusie dat we graag meer woonruimte wilden creëren. Het ontwerp was meteen duidelijk voor ons. We konden met bijna alles direct instemmen. We hebben er echt een stuk woongenot bij gekregen. Het hele gezin is heel tevreden. Karin heeft goed geluisterd naar wie we zijn en wat we wilden.”

 

Karin en Peter van Osnabrugge

“Heel blij zijn we met de hernieuwde kijk op onze woonkamer. Met de adviezen van Karin gaan we aan de slag. Leuk is het dat door de ogen van een expert we hele andere mogelijkheden hebben met de inrichting van onze woonkamer. Nogmaals dank voor je advies!”
Leo & Ingrid van Dijk

“Hartelijk dank voor je interieur advies en professionele aanpak. Tijdens de 1ste presentatie van je concepten waren wij direct enthousiast en zagen dat je onze wensen op een heel creatieve manier had uitgewerkt. Tevens hadden wij gevraagd om buiten de conceptontwikkeling ook voorstellen te doen voor de meubels, verlichting plan, etc.; Onze volledige beneden verdieping moest een “make-over” krijgen.

Wij konden ons direct goed vinden in jou ideeën en hebben dan ook zowel het concept alsmede de meubel en materiaal voorstellen vrijwel 100% overgenomen. Het resultaat is fantastisch en is alsof wij in een nieuw huis wonen.

Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan en wij zullen zeker bij je terug komen als wij de boven verdieping ( ….) gaan aanpakken.” 

Ineke & Rob

“Enjoy Inhouse Design! Dat klopt helemaal, wat een leuke ontwerpen en 3D schetsen kregen we gepresenteerd van je. Het was een erg enthousiast adviesgesprek. We konden met je sparren over de sfeer die we graag willen creëren. Ook kwam je met mooie en verrassende eyecatchers voor in de ruimtes. Bedankt voor je zeer complete advies. We gaan je advies ook grotendeels zo uitvoeren.”
Rick en Helga

“Fijne samenwerking met Karin. Ze luistert goed naar je wensen en weet deze aan te vullen met creatieve ideeën. Ook denkt ze mee in oplossingen en borduurt ze voort op wat je in gedachten heb. We hebben nu diverse projecten met haar afgerond en altijd naar volle tevredenheid.”

Julia

Prachtig ontwerp en hele fijne begeleiding tijdens de verbouwing. Aanrader dus!

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid en Waarde.

Peter van Osnabrugge

Karin heeft in 2017 een prachtig ontwerp gemaakt voor ons huis. Dit hebben wij van a tot z uitgevoerd en we zijn nog steeds ontzettend blij met het resultaat. Aan de hand van jouw eigen smaak en wensen weet Karin je enorm te verrassen.

Nu mijn moeder recent een appartement gekocht heeft, hebben wij haar een ontwerp van Karin cadeau gedaan. Ook zij is enorm blij met het resultaat. Wij bevelen Karin dan ook van harte aan.

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde.

Daphne Cohen

Karin heeft goed geluisterd naar wie we zijn en wat we wilden. Wat een leuke ontwerpen en 3D schetsen kregen we gepresenteerd. De ontwerpen waren meteen duidelijk voor ons en we gaan het toepassen tijdens de verbouwing van onze nieuwe woning . Hartelijk dank voor je interieur advies en professionele aanpak.

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid en Waarde

Andre van Hilten

Karin heeft al meerdere keren geholpen bij de inrichting van ons huis. Altijd naar tevredenheid. Ze vertaalt je vraag naar diverse ideeën en luistert goed naar je voorkeuren. Het proces verloopt vlot en praktisch, precies wat nodig is tijdens de verbouwing van een huis.

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde.

Ilze Timmers

Wij hebben Karin ingeschakeld voor advies en ontwerp van de binnenruimten van ons kantoor. Karin heeft een prachtig ontwerp gemaakt en heeft ook begeleid in de uitvoering door de aannemer. Ze dacht in het hele proces actief mee en wij krijgen nu heel veel compliment voor ons prachtige kantoor, waar wij iedere dag met veel plezier werken. Kortom, echt een aanrader en 5 sterren zeker waard!

Kernwoorden: Kwaliteit, Professionaliteit

Jan-Willem van der Wiel – Makelaar Van der Wiel

“Bedankt Karin voor al je hulp voor de metamorfose van onze woonkamer en keuken.
In onze zoektocht naar een interieur styliste kwamen wij al snel op jou website terecht die ons erg aansprak. Een eerste afspraak was snel gemaakt; Na een uur had je als snel in de gaten wat wij wel en niet wilden. Drie weken later kwam je met het juiste ontwerp voor onze woonkamer en keuken
Jouw kijk op inrichting en kleuren heeft ons verrast. Alles matcht bij elkaar.
Ook de keren dat wij naar winkels zijn geweest was voor ons van onschatbare waarde.
We voelen ons nog steeds thuis in onze nieuwe inrichting.
Wat zo fijn is met jou is dat je niets opdringt, maar dat je gelijk een mooie andere optie of vergelijk kon geven. Voor ons was het een geweldige ervaring en willen jou nogmaals bedanken.
Je bent een fijn mens!”
Wim van Dongen en Elly van Genderen

Karin heeft ons kale en sfeerloze kantoor helemaal omgetoverd tot een gezellig en ‘warme’ werkplek. Het kantoor voelt veel huiselijker aan dan voorheen. Van diverse klanten krijgen we complimenten over de uitstraling! Karin heeft geluisterd naar onze wensen en heeft dit kunnen realiseren met veel creatieve ideeën. Het was erg prettig samenwerken en wij bevelen haar ook zeker aan! 
Makelaar van der Wiel

“Na meerdere verhuizingen bestond onze woon- en eethoek uit diverse samengestelde meubels. Daar kwam nog bij dat we beiden niet erg goed zijn in het creëren van een fijne sfeer – we zijn er simpelweg niet goed in. Het zijn allemaal prima en mooie spullen, maar ja….het totaal hè. Nooit eerder hebben wij interieuradvies besteld, maar voor het huis waar we nu in wonen (en van plan zijn te blijven wonen) leek het ons een goed idee om een specialist in te schakelen. We zijn vrij kritisch, en hebben derhalve ook wel 20-30 verschillende websites van interieurspecialisten uit de buurt bekeken.
De site van Karin sprak ons het meeste aan, niet alleen vanwege de stijl die ons aansprak en de mooie spullen, maar met name dat elk van haar ontwerpen er nét even anders uitzagen. Dit gaf ons het gevoel dat ze goed zou luisteren naar haar opdrachtgevers en deze input zou meenemen in haar advies. Geen idee wat we konden verwachten, maar Karin heeft de verwachtingen overtroffen door te komen met ideeën wat te doen met een hele lange kale wand en wat te doen met een ouderwetse schouw. We zijn erg blij met het advies en zijn nu de uitvoeringen aan het plannen. Zodra we een paar stappen hebben gezet nodigen we Karin graag weer uit. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Karin van harte aan.”
Hans & Susanne

Interieuradvies

Wil je me inschakelen voor een mooi project? Of meer informatie?
Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

13 + 13 =

Bedrijf

Bedrijfsgegevens

BTW.  NL180717418B02
KVK. 24435335

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy

Contact

Kantooradres

Braassemermeer 44
2993 PM Barendrecht

Social

Volg me op social media