Fijn thuiskomen

"Een goed ingerichte woning is als een warme deken"

 

Hoe ga ik te werk?

Ieder project is uniek en wordt door mij op een persoonlijke manier ingevuld. Ik luister, ik adviseer en ontwerp met u en voor u. Ik maak dat u zich thuisvoelt!

Wat bied ik u?

Ik bied u een sfeervol resultaat van uw privé interieur of uw zakelijke interieur.

Karin van der Meer

Enjoy Inhouse Design zijn Karin van der Meer en iedereen die op dat moment meewerkt aan uw project.

Projecten

Enjoy Inhouse Design maakt interieurontwerpen die duidelijk bij jouw woonwensen passen. Enjoy Inhouse Design staat voor een sfeervol, warm, creatief en klantgericht interieuradvies. Kijk voor meer inspiratie bij de projecten hieronder.

Weet jij ongeveer wat je wilt, maar kom je er niet helemaal uit? Maak een vrijblijvende afspraak om de inrichting en styling van je woning in een helder plan aan te pakken.

Enjoy Inhouse Design

.Karin van der Meer werkt al vele jaren als designer. In 2008 heeft zij Enjoy Inhouse Design opgericht. Dit interieuradviesburo brengt al je interieurwensen samen, voor jullie als particulier en voor het bedrijf waar jullie werken!

Karin: “Ik vind het heerlijk om te ontwerpen. Iets moois en sfeervols te creëren, zodat het volledig past bij de mensen die er wonen en/of werken. Dat ze zich fijn voelen in de ruimtes waar die voor bedoeld zijn. Dat het gewoon klopt”.

Enjoy Inhouse Design bestaat uit Karin van der Meer als designer en daarnaast iedereen die op dat moment meewerkt aan het project.

We kunnen je volledig ontzorgen. Het professionele team stel ik samen afhankelijk van wat er nodig is voor het project. Ik werk in een netwerk van experts, die elkaar in projecten vinden.

Karin: “…..maar het begint bij een goed interieurontwerp en ik neem je graag mee in de interieurontwerpwereld van Enjoy Inhouse Design. Met de nieuwste interieursnufjes en -trends kom ik u graag inspireren, adviseren en voor u ontwerpen.

Interieur ontwerp

Interieur realisaties

Hoe ga ik te werk?

Ieder project is uniek en wordt door mij op een persoonlijke manier ingevuld. Ik luister, ik adviseer en ontwerp met u en voor u. Ik maak dat u zich thuisvoelt! U kunt advies voor één ruimte of uw gehele huis krijgen, voor uw restaurant of uw totale bedrijf. Ik inspireer u graag!

Het interieuradvies bestaat uit verschillende mogelijkheden. Van een adviesgesprek tot een totaal uitgewerkt concept.

Afhankelijk van het soort advies, gaan we als volgt te werk:
* Bij een eerste gesprek bespreken we wat uw interieurwensen en dromen zijn.
* Met deze wensenlijst ga ik aan de slag om een sfeervol interieurontwerp voor u te maken.
* Dit ontwerp presenteer ik in een tweede gesprek.

Eventuele wijzigingen worden in een tweede ontwerp aangepast. Het definitieve ontwerp kan ik voor je uitwerken in een 3D visualisatie en shoppinglijst. En ik kan u ook ontzorgen en het ontwerp/concept voor u uitvoeren. Aan u de keuze!

Het Interieuradvies

Ik bied u een sfeervol resultaat van uw privé interieur of uw zakelijke interieur. Ik heb hierin verschillende pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen en die naar behoefte kunnen worden aangevuld met verschillende diensten. Interieuradvies is al mogelijk vanaf €250,-.  Mocht u eens een kijkje willen nemen in de lijst met mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij sturen we u geheel vrijblijvend de lijst toe.

Reviews

Wat andere klanten vertellen over de het werk van Enjoy Inhouse Design.

Super interieuradvies van Karin van der Meer gekregen. Karin dacht mee + ze kwam met goede en originele adviezen op gebied van kleur en (her) inrichting van onze woonkamer. We kregen een beter idee van de mogelijkheden. Het interieuradvies vormde de basis voor onze beslissingen. Aan de hand van het advies konden we snel en goed tot de realisatie over gaan. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Nynke Sutherland

Super interieuradvies van Karin van der Meer gekregen. Karin dacht mee + ze kwam met goede en originele adviezen op gebied van kleur en (her) inrichting van onze woonkamer. We kregen een beter idee van de mogelijkheden. Het interieuradvies vormde de basis voor onze beslissingen. Aan de hand van het advies konden we snel en goed tot de realisatie over gaan. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Nynke Sutherland

“Heel blij zijn we met de hernieuwde kijk op onze woonkamer. Met de adviezen van Karin gaan we aan de slag. Leuk is het dat door de ogen van een expert we hele andere mogelijkheden hebben met de inrichting van onze woonkamer. Nogmaals dank voor je advies!”

Leo & Ingrid van Dijk

“Bedankt Karin voor al je hulp voor de metamorfose van onze woonkamer en keuken.
In onze zoektocht naar een interieur styliste kwamen wij al snel op jou website terecht die ons erg aansprak. Een eerste afspraak was snel gemaakt; Na een uur had je als snel in de gaten wat wij wel en niet wilden. Drie weken later kwam je met het juiste ontwerp voor onze woonkamer en keuken
Jouw kijk op inrichting en kleuren heeft ons verrast. Alles matcht bij elkaar.
Ook de keren dat wij naar winkels zijn geweest was voor ons van onschatbare waarde.
We voelen ons nog steeds thuis in onze nieuwe inrichting.
Wat zo fijn is met jou is dat je niets opdringt, maar dat je gelijk een mooie andere optie of vergelijk kon geven. Voor ons was het een geweldige ervaring en willen jou nogmaals bedanken.
Je bent een fijn mens!”

Wim van Dongen en Elly van Genderen

“Enjoy Inhouse Design! Dat klopt helemaal, wat een leuke ontwerpen en 3D schetsen kregen we gepresenteerd van je. Het was een erg enthousiast adviesgesprek. We konden met je sparren over de sfeer die we graag willen creëren. Ook kwam je met mooie en verrassende eyecatchers voor in de ruimtes. Bedankt voor je zeer complete advies. We gaan je advies ook grotendeels zo uitvoeren.”

Rick en Helga

Karin heeft ons kale en sfeerloze kantoor helemaal omgetoverd tot een gezellig en ‘warme’ werkplek. Het kantoor voelt veel huiselijker aan dan voorheen. Van diverse klanten krijgen we complimenten over de uitstraling! Karin heeft geluisterd naar onze wensen en heeft dit kunnen realiseren met veel creatieve ideeën. Het was erg prettig samenwerken en wij bevelen haar ook zeker aan! 
Makelaar van der Wiel

Interieuradvies nodig?

Wil je me inschakelen voor een mooi project? Of meer informatie?
Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

1 + 13 =

Bedrijf

Bedrijfsgegevens

BTW.  NL180717418B02
KVK. 24435335

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy

Contact

Kantooradres

Braassemermeer 44
2993 PM Barendrecht

Social

Volg me op social media