Welkom!

Wij willen u inspireren…….met onze interieurontwerpen……voor zowel privé als zakelijk!

Het fijne van thuiskomen is, wanneer uw woning als een warme deken om u heen valt. U kunt dan ontspannen & relaxen, leven & beleven…..en dus genieten!!  Als u op uw werk geïnspireerd bent door de omgeving waarin u zich bevindt, voelt u zich beter en presteert u beter…….een win-win situatie!!

ENJOY INHOUSE DESIGN is er voor u, om u nog meer te laten genieten van uw woning en werk omgeving.

              

Wie zijn wij?

Enjoy Inhouse Design zijn Karin van der Meer en iedereen die op dat moment meewerkt aan uw project. Wij stellen een professioneel team samen naar gelang wat er nodig is voor uw project. Wij werken in een netwerk van experts, die elkaar in projecten vinden. ENJOY INHOUSE DESIGN is een creatief bureau met veel styling en ontwerp ervaring!  Wij adviseren, inspireren en ontwerpen voor u als particulier en voor uw bedrijven!

Wat bieden we u?

Wij bieden u een sfeervol resultaat van uw privé interieur of uw zakelijke interieur. Wij hebben hierin verschillende pakketten samengesteld waaruit  u kunt kiezen en die naar behoefte kunnen worden aangevuld met verschillende diensten. Mocht u eens een kijkje willen nemen in de lijst met mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij sturen we u geheel vrijblijvend de lijst toe. Enjoy life, Enjoy living!